Dienstverlening en Coronabeleid

Beste cliënten en bezoekers van Kidron,

in verband met de maatregelen om het coronavirus in te perken, voegen wij ons naar de regels die de overheid heeft gesteld. Voor nu betekent dat dat wij mensen kunnen en mogen ontvangen in onze praktijk.

Wel hanteren we de voorgeschreven hygiëne maatregelen: we schudden geen handen, delen voor nu even geen knuffels uit en maken ons kantoor goed schoon. Van jou vragen we om zelf in te schatten of je op de afspraak kunt komen of niet. Bij verkoudheid, keelpijn en/of koorts is het in deze fase belangrijk om thuis te blijven. Je bent dus van harte welkom, zolang de overheid het toestaat en we ons samen aan de voorschriften houden.

Videoconsult:

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om onze afspraak via beeldbellen door te laten gaan. Om uw en onze privacy zo goed mogelijk te waarborgen hebben we gekozen dat te doen via ‘Clickdoc videoconsult’: een beveiligde omgeving voor de gezondheidszorg. Vanuit de overheid ligt het verzoek om hier zo veel als mogelijk gebruik van te maken. Wij zullen hierover contact met u opnemen.

Mochten de regels die vanuit het RIVM gesteld worden verandering brengen in bovenstaande, dan zullen wij daarover bericht sturen.

Voor nu bidden wij samen met vele anderen dat God wijsheid geeft aan de mensen die beslissingen moeten nemen en sterkte aan ieder die op wat voor manier ook getroffen wordt door (de gevolgen van) het coronavirus. Onze zekerheid is dat Hij van ons houd en voor ieder van ons zorgt. 

Jan en Jennine Rook

Scroll naar boven