Zorgverzekering

Kidron is aangesloten bij Pro Life zorgverzekeringen. Indien u een aanvullend zorgpakket heeft kunt u in aanmerking komen voor een gedeelte van de begeleidingskosten.

Als u een zorgverzekering bij pro life hebt afgesloten met een aanvullende pakket, dan wordt een deel van de kosten voor therapeutische begeleidingsgesprekken vergoed.

De vergoedingen voor Christelijke Psychosociale hulp bedragen voor 2016:
Medium polis: € 250,00 per jaar*
Large polis: € 500,00 per jaar*
Extra Largepolis: € 500,00 per jaar*

In de vergoedingenzoeker van Pro Life kunt u nakijken voor welke vergoedingen u nog meer in aanmerking komt.

Belangrijk!
U ontvangt van Kidron een factuur met de kosten van de begeleidingsgesprekken. Deze factuur moet u zelf bij Pro Life indienen, waarna Prolife de vergoeding met u verrekend.

We hopen in de toekomst bij nog meer zorgverzekeraars aansluiting te vinden, waarin Christelijke Psychosociale hulp vergoed gaat worden. Via onze nieuwsbrief en website houden we u daarvan op de hoogte.

*Kidron kan niet aansprakelijk worden gesteld voor tussentijdse wijziging van de kosten of vergoedingen door Pro Life zorgverzekeringen.

NB. Relatietherapie, coaching en supervisie komen niet in aanmerking voor vergoeding bij de ziektekostenverzekeraar. Psychosociale therapie komt wel in aanmerking voor vergoeding vanuit een aanvullend pakket.

Scroll naar boven