Over Kidron

Kidron is in 2011 opgericht door Jan en Jennine Rook.

Vanuit het verlangen om mensen te begeleiden naar geestelijke vrijheid en innerlijk herstel, hebben zij allebei studies gevolgd, die hen kwalificeren voor dit werk en het geven van trainingen aan zowel vrijwilligers als professionele hulpverleners. Voor hen is de Liefde van God voor mensen de belangrijkste drijfveer.

Naast individuele begeleidingen bieden zij hulp aan echtparen met huwelijksproblemen. Ook diegenen die ‘uitbehandeld’ zijn in de GGZ, zijn welkom om te komen praten bij Kidron.

Jan en Jennine hebben een ruime ervaring opgebouwd in psychosociale therapie, bevrijding, training en coaching. Kidron heeft het Keurmerk Christelijke zorg.

6E84DFB7-B482-4C89-8DB4-FFF70573BEC8_1_201_a
Jan

Jan Rook

Psychosociaal Therapeut en Transactioneel Analytisch Professional

Jan (1958) is psychosociaal therapeut. Hij biedt professionele begeleiding aan mensen, die door de gebeurtenissen uit het verleden leven met pijn. Nadat Jan 26 jaar bij de politie heeft gediend in diverse functies, kreeg hij de gelegenheid onderwijs te maken en te geven op een Hogeschool, waar hij onderdeel uitmaakte van het managementteam.

Mede door een flinke burn-out ontdekte hij zijn passie voor mensen, die om allerlei redenen vastlopen in relaties en in het leven. Met name voor mannen heeft hij een grote bewogenheid.

Het is zijn verlangen om hen te helpen om innerlijke genezing en geestelijke vrijheid van God te ontvangen, zodat zij ontdekken hoe zij een leven kunnen leiden in de liefde en autoriteit van Jezus.

Registraties: NFG; RBCZ; TCZ; WKKGZ; NVTA; Rosegarden

Elke bij RBCZ geregistreerde therapeut valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak.

Jennine

Jennine Rook

Begeleidingskundige en Transactioneel Analytisch Therapeut

Zij heeft een jarenlange ervaring als beleidsadviseur in de zorgsector. Van oorsprong verpleegkundige, ontstond bij haar in de opleiding tot docent (2000) een voorliefde voor de begeleidingskunde en het geven van trainingen daarin. Een logische stap was dan ook de opleiding tot geregistreerd supervisor en coach. (2006)

Naast het geven van supervisie en coaching heeft zij zich gespecialiseerd in psychosociale therapie, waarin geloof in Jezus en Zijn bevrijding een plek kunnen hebben. Jennine helpt (psychisch verwonde) mensen te leven vanuit hun identiteit en vrijheid in Christus.

Verder heeft Jennine een passie en gave om vanuit Gods Woord mensen te leren hoe een liefdevolle communicatie zonder oordeel en afkeuring bereikt kan worden in hulpverleningsrelaties, maar ook in de privé-, werk- en kerkomgeving.

Elke bij RBCZ geregistreerde therapeut valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak.

Registraties:
- Supervisor, Beroepsvereniging en -register voor Coach, Supervisor en Organisatitebegeleider, LVSC; 07078
- Registercoach Beroepsvereniging en -register voor Coach, Supervisor en Organisatitebegeleider, LVSC A 08-047
- Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen, NVPA; 104611
- Nederlandse Vereniging voor Transactionele analyse, NVTA;
- Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, RBCZ; 190668R
- Tuchtrecht complementaire Zorg, TCZ; 104611
- Stichting Complementaire en Alternatieve Hezondheidszorg, SCAG: 17440
- Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg, WKKGZ: 104611
- Keurmerk Christelijke Zorg, KCZ:
- Beroepsvereniging Christen Psychosociaal Therapeuten, Rosegarden;

Scroll naar boven