Coaching & supervisie

Depositphotos_1154483_s-2019

Coaching

Je bent een mens met vele mogelijkheden, maar je bent niet tevreden over de mate waarin die tot bloei komen. Of je wilt graag iets anders, maar weet niet precies wat. Het kan ook zijn dat je weet wat je wilt, maar niet weet hoe je dat aan kunt pakken.

In dat geval kunnen een aantal coachingsgesprekken uitkomst geven. In coaching gaan we uit van jouw talenten en hoe je die optimaal kunt inzetten. De kans is groot dat je talenten bij jezelf ontdekt, waar je je nog niet bewust van was, of die niet uit de verf komen.

Coaching kan helpen als je je persoonlijke effectiviteit wilt vergroten, als je stress- of burn-out verschijnselen hebt, of als je verder wilt komen in je carrière. Maar ook als je een steuntje in de rug kunt gebruiken bij het maken van keuzes of het uitvoeren van je dromen.

Het aantal gesprekken en de manier waarop we werken, wordt bij aanvang in overleg vastgesteld. Vaak kunnen een paar gesprekken je al op de rit helpen en wordt de frequentie afgestemd op jouw behoefte.

De gesprekken kunnen plaatsvinden bij Kidron op kantoor of wandelend in de natuur.

Supervisie

In supervisie leer je aan de hand van beroepservaringen over de uitvoering van je beroep, aan de hand van door jou meegebrachte praktijksituaties.

Een beroep waarin je veel met mensen te maken hebt. Jij bent immers het instrument waarmee je werkt. Hoe jij je opstelt en handelt, heeft zijn uitwerking op de mensen die je behandelt, begeleidt of aan wie je leiding geeft. Wat gaat daar goed in en hoe kun je dat uitbuiten? Maar ook: waar loop je in jezelf en bij de ander tegenaan en hoe kan en wil jij daarmee omgaan?

In supervisie reflecteer je op je beroepshandelen, waardoor je meer inzicht krijgt in jezelf als persoon en als professional, waardoor je leert om jezelf als persoon op een effectieve manier te hanteren in je werk.

Supervisie kan individueel of in groepjes van twee of drie personen gegeven worden.

De gesprekken kunnen plaats vinden bij Kidron op kantoor.

Een supervisietraject omvat minimaal 10 en maximaal 18 gesprekken. Bij aanvang van het traject wordt het aantal gesprekken en de manier van werken vastgelegd in een supervisiecontract.

chess pawn, contrast, mirror reflection, chess king

Wij lopen die extra mijl met jou

Scroll naar boven