Yes!!! Vanaf 29 juni 2023 ben ik officieel Master of Science in TA Psychotherapy!

Transactionele Analyse, afgekort TA, is een prachtige en effectieve manier om te begrijpen wat er tussen mensen gebeurt én om te begrijpen hoe en wie je zelf bent. In 2010 had ik met de Dramadriehoek een eerste kennismaking, die gelijk naar meer smaakte.

Toen Jan en ik in 2015 onze praktijk Kidron begonnen, besloten we te investeren in onze opleidingen. Wat een mooi traject heb ik kunnen afleggen! Veel geleerd én mijn eigen verborgen zelf-sabotages overwonnen. Daarom ben ik trots en dankbaar. Vaak werd me de vraag gesteld: wat wil je aan jezelf bewijzen? Niets! Ik ben blij dat ik een meisjesdroom waar kon maken: studeren. Zó gaaf dat mijn ouders via hun erfenis hebben bijgedragen. Ik draag ze mee in mijn hart. Op donderdag 29 juni 2023 heb ik mijn bul ceremonieel in ontvangst mogen nemen op de Middlesex University in Londen.

Scroll naar boven